Winnaar kerstfoto actie!

Geplaatst op 26-01-2021.

Inmiddels zijn de (meeste) kerstbomen weer afgetuigd en de kerstballen weer veilig opgeborgen, maar een maandje geleden was het kerst en waren onze huizen nog volop versierd. Helaas konden onze Taekwon-Do trainingen vlak voor en tijdens de kerstvakantie niet doorgaan. Om die leegte een beetje op te vullen, organiseerden wij een kerstfoto actie (zie dit nieuwsbericht) waarvoor we onze leden vroegen hun dobok weer uit de kast te pakken en een kerstmuts of iets dergelijks op te zetten om een zo kerstig mogelijke Taekwon-Do foto te maken.

Voor deze actie hebben we een aantal zeer creatieve en vrolijke foto’s ontvangen, waar we helemaal blij van werden. Toch was er eentje die er nét wat meer uit sprong, en dat was die van Emiel!

Gefeliciteerd! Met deze foto heb jij een leuke Taekwon-Do sleutelhanger gewonnen, die we je hopelijk snel in persoon kunnen overhandigen.

Tot die tijd hopen we via onze online trainingen verbonden te blijven.