Kerstfoto actie

Geplaatst op 20-12-2020.

Vandaag zou de laatste training van het jaar geweest zijn. Echter, door de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus hebben we na vorige week zondag niet meer kunnen trainen en daarom ook geen Namu Kwan kerstfoto kunnen maken. Om deze alsnog te creëren, vragen wij al onze leden om een ‘kerstige’ foto in dobok (Taekwon-Do pak) of Namu Kwan hoodie/T-shirt te maken en in te sturen, zodat wij er een feestelijke collage voor op de website van kunnen maken. Op die manier zijn we toch een beetje samen en hopen we de leegte van de weggevallen trainingen rondom de kerstvakantie wat op te vullen.

Onze boosabums hebben het voortouw genomen:

 

 

 

 

 

 

 

De winnaar van de mooiste kerstfoto staat na de lockdown een kleine prijs te wachten. Dus waar wacht je nog op? Trek je dobok of Namu Kwan hoodie/T-shirt aan, zet je leukste kerstmuts/hoed/bril op of zoek een mooi plekje voor de kerstboom, laat iemand een foto van je maken en stuur hem in! Insturen kan naar info@namukwan.nl.