Leraren

Hieronder een overzicht van onze leraren, assistenten, coaches en scheidsrechters.

Sebastiaan Tieleman

Sebastiaan begon zijn Taekwon-Do carrière in 2004. Op 17-jarige leeftijd behaalde hij de zwarte band, twee jaar later de 2e Dan en in 2017 de 3e Dan. Hij heeft 11 jaar ervaring met lesgeven. Hij heeft dit niet alleen voor de jeugd groepen gedaan, maar ook voor de junioren/senioren groep. Sebastiaan ziet Taekwon-Do vooral als metafoor voor dingen die je in het leven ook tegenkomt: In Taekwon-Do moet je doorzetten om iets te bereiken, je wordt geconfronteerd met je eigen beperkingen en leert hoe je deze kan overwinnen. 

Bastiaan Rours

Bastiaan is in 1987 begonnen met het beoefenen van Taekwon-Do bij Taekwon-Do vereniging Taekyon Houten.  In 1991 behaalde hij zijn zwarte band bij de Nederlandse Taekwon-Do Associatie (NTA). In de jaren negentig concentreerde hij zich voornamelijk op het lesgeven aan zowel jeugd als junioren en senioren. In 2000 stopte hij enige tijd met trainen. Sinds 2014 is hij weer intensief met Taekwon-Do bezig. Zijn focus ligt vooral op het lesgeven aan de jeugd. In 2017 is hij samen met Sebastiaan Tieleman een speciale jeugd wedstrijdtraining begonnen. De leden van dat wedstrijdteam hebben de afgelopen twee jaar vele prijzen gewonnen op allerlei regionale en landelijke toernooien. In december 2017 behaalde Bastiaan zijn 2e Dan bij United Taekwon-Do International (UTI). 

Natasja Deshayes

Natasja werd in 2007 lid bij Taekwon-Do Vereniging Taekyon Houten. De eerste paar jaren heeft zij Taekwon-Do vooral gebruikt als middel tot persoonlijke ontwikkeling. In de zomer van 2015 behaalde zij haar 1e Dan bij de UTI. Na toetreding tot het bestuur als secretaris in 2016 en na het organiseren van twee geslaagde speldagen, ging Natasja zich meer bezighouden met lesgeven aan de jeugd 2 en de junioren/senioren groepen. Daarnaast bleef ze trainen voor haar 2e Dan, die ze in het najaar van 2017 tegelijk met Bastiaan behaalde. Natasja gebruikt Taekwon-Do niet alleen om lekker in beweging te blijven, maar ook om verder te groeien als Taekwondoin, leraar en persoon.

Jamie Vu

Jamie is in 2015 begonnen met het beoefenen van Taekwon-Do. Zij heeft bij haar oude vereniging enkele jaren geassisteerd bij de trainingen van de jeugdgroepen. Bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan geeft zij inmiddels zelfstandig les. Zij behaalde in 2017 haar scheidsrechter diploma en vertegenwoordigt onze club regelmatig op toernooien als scheidsrechter.