Over Namu Kwan

Taekwon-Do Academie Namu Kwan is een nieuwe Taekwon-Do club in Houten voor alle leeftijden en niveaus.

Visie

Bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan zien we Taekwon-Do op drie manieren:

  1. als sport, omdat Taekwon-Do een competitief element heeft en goed is voor de fysieke ontwikkeling voor alle leeftijden;
  2. als zelfverdediging, door het realistisch toepassen van op Tuls gebaseerde praktische oefeningen;
  3. als middel tot persoonlijke ontwikkeling, vanuit de Tenets van Taekwon-Do.

Missie

Samen groeien naar de beste versie van jezelf!

We hechten veel waarde aan het feit dat iedereen uniek is, zich op een verschillende manier ontwikkelt en een persoonlijk doel in Taekwon-Do heeft. Daarbij geloven we dat we allemaal van elkaar kunnen leren en alleen samen vanuit de beginselen en principes van Taekwon-Do onze individuele ontwikkeling op sportief en persoonlijk vlak mogelijk kunnen maken.

Daarom gebruiken de leraren bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan een diverse lesmethodiek, waarbij ze een persoonlijke aanpak zoveel mogelijk nastreven.

Geschiedenis

Stichting Taekwon-Do Academie Namu Kwan is op 8 augustus 2019 opgericht door Bastiaan Rours, Sebastiaan Tieleman en Natasja Deshayes. Zij hebben jarenlang met veel plezier en toewijding bij een andere club Taekwon-Do beoefend. In 2019 is bij hen de behoefte ontstaan om in Houten een eigen club op te richten om hun visie op en missie met Taekwon-Do in alle vrijheid te kunnen uitdragen. 

Taekwon-Do Academie Namu Kwan is aangesloten bij I.T.F. Nederland, de grootste Taekwon-Do bond van Nederland. De ITF Nederland erkende supervisor van onze club is Wouter Meijer (5e Dan).