Kerstvakantie en plannen voor het nieuwe jaar

Geplaatst op 20-12-2023.

Met de kubgraad examens achter ons, is het alweer bijna kerstvakantie. De laatste training voor de feestdagen bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan is op vrijdag 22 december 2023. Wij wensen jullie alvast een gelukkig nieuwjaar toe!

Wanneer beginnen de trainingen weer?

De eerste training na de kerstvakantie is voor de junioren/seniorengroep op vrijdag 5 januari. De jeugdgroep begint pas weer op dinsdag 9 januari.

 

Wat staat er op de planning in 2024?

Er gaat nog veel meer gebeuren, maar hieronder volgen alvast een aantal belangrijke evenementen:

Op zaterdag 27 januari wordt de Open Dutch 2024 gehouden in Helmond. Dit is een toernooi van hoog niveau waar ook veel deelnemers uit het buitenland aan meedoen. De Open Dutch is alléén toegankelijk voor taekwondoïn met gele band groen slip of hoger. Dit toernooi is vooral geschikt voor leden met wat meer ervaring.

Op vrijdag 2 februari komt Cody Oranje langs bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan om een gastles sparring te geven. Cody is lid van het Nederlands Team van ITF Nederland en heeft veel internationale sparringservaring. Meer informatie volgt nog.

Op zaterdag 10 februari wordt het SSTK toernooi georganiseerd in Pijnacker. Dit is een laagdrempelig toernooi voor gekleurde banders. Het is vooral gericht op jeugdleden. Ook als je nog weinig of geen toernooi ervaring hebt, dan is dit toernooi heel geschikt voor je.

Verder kijken we met veel enthousiasme uit naar het Europees Kampioenschap Taekwon-Do dat in april 2024 wordt gehouden in Lublin, Polen. Boosabum Louis gaat hieraan deelnemen. Meer informatie hierover volgt nog!