Nederlands Kampioenschap ITF Taekwon-Do

Geplaatst op 13-11-2023.

Op zondag 12 november heeft Taekwon-Do Academie Namu Kwan deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap ITF Taekwon-Do in Nunspeet. Dit is een Taekwon-Do toernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door ITF Nederland.

Vijf leden van onze club hadden zich ingeschreven voor dit toernooi, namelijk Lara, Boosabum Louis, Roald, Sam en Stacy. Boosabums Bastiaan en Marco vervulden de rol van coach en Boosabums Bridget, Natasja en Sebastiaan gingen mee als scheidsrechters.

Onze deelnemers hebben in totaal 6 prijzen gewonnen. Lara won de 3e prijs voor het onderdeel Hoogtesprong. Roald won de 2e prijs voor het onderdeel Sparring. Ook Stacy won de 2e prijs voor Sparring.

Voor Boosabum Louis en voor Sam werd het een hele bijzondere dag. Beide heren behaalden de 1e prijs voor het onderdeel Sparring. Zij mogen zich het komend jaar nederlands kampioen noemen! Sam won daarnaast ook de 3e prijs voor Tuls. Wij zijn erg trots op onze deelnemers!