The Battle of the Lowlands

Geplaatst op 06-11-2023.

Op zaterdag 14 oktober heeft Taekwon-Do Academie Namu Kwan deelgenomen aan The Battle of the Lowlands in Almere. Dit is een Taekwon-Do toernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door Taekwon-Do School Hwa Rangdo. Het toernooi is onderdeel van de Master Series van ITF Nederland.

Zeven leden van onze club hadden zich ingeschreven voor dit toernooi, namelijk James, Jasmine, Kalle, Lara, Boosabum Louis, Minh-ly en Valerie. Boosabums Bastiaan en Marco vervulden de rol van coach en Boosabums Natasja, Ricci en Sebastiaan gingen mee als scheidsrechters.

Onze deelnemers hebben in totaal 7 prijzen gewonnen. Jasmine won de 2e prijs voor het onderdeel Sparring en de 2e prijs voor Hoogtesprong. Kalle won de 1e prijs voor het onderdeel Tuls. Minh-ly won de 2e prijs voor Sparring. Lara won de 2e prijs voor Sparring. Voor Valerie was het de eerste keer dat zij aan zo’n groot toernooi deelnam. Zij won de 2e prijs voor Sparring en de 3e prijs voor Tuls. Wij zijn erg trots op onze deelnemers!

Onze volgende uitdaging is het Nederlands Kampioenschap ITF Taekwon-Do op 12 november in Nunspeet!