Plannen voor het nieuwe seizoen

Geplaatst op 21-08-2023.

De zomervakantie is alweer voorbij en Taekwon-Do Academie Namu Kwan gaat binnenkort starten met het nieuwe Taekwon-Do seizoen. Als kaderleden zijn wij druk bezig met het voorbereiden van de trainingen en het inplannen van evenementen, examens en toernooien. Hieronder volgt een overzicht van onze plannen voor het najaar 2023, voor zover die nu al bekend zijn.

 

Wanneer is de eerste les?

De eerste training van het seizoen is op vrijdag 25 augustus. Voor de jeugdleden van 18.30 uur tot 19.30 uur. Voor de junioren en senioren van 19.30 uur tot 20.30 uur.

 

Wijzigingen in het trainingsaanbod

Als je wilt groeien in Taekwon-Do, dan is het belangrijk dat je voldoende gelegenheid hebt om te trainen. Daarom hebben wij besloten om in het najaar het trainingsaanbod uit te breiden.

Op de dinsdagavond zijn de trainingstijden tot aan de winterperiode aangepast. De jeugdleden blijven trainen van 18.30 uur tot 19.30 uur. De junioren en senioren gaan trainen van 19.00 uur tot 20.00 uur. Hiermee zorgen wij ervoor dat beide trainingen slechts gedeeltelijk gelijktijdig plaatsvinden. Dat geeft iets meer rust voor beide groepen.

Op de vrijdagavond blijven de trainingstijden ongewijzigd. De jeugdleden trainen van 18.30 uur tot 19.30 uur. De junioren en senioren trainen van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Op de zondagochtend vergroten we het trainingsaanbod. De hoge banders training wordt vervroegd en is van 09.30 uur tot 10.30 uur. Dit is een technische training voor leden met 4e Gup (blauwe band) en hoger. Deze training is bedoeld om hoge banders voor te bereiden op het dangraad-examen (zwarte band).

Nieuw op de zondagochtend is een examentraining voor jeugdleden en een wedstrijdtraining. Beide trainingen zullen tegelijkertijd plaatsvinden van 10.30 uur tot 11.30 uur.
De examentraining is bedoeld voor jeugdleden die extra aandacht willen besteden aan de stof voor hun volgende examen. Er zal vooral aandacht zijn voor Tuls en techniek. Voor deze training kunnen ouders hun kinderen van tevoren aanmelden.
De wedstrijdtraining is bedoeld voor leden die graag willen sparren of zich voorbereiden op deelname aan toernooien. Deze training is toegankelijk voor jeugd-, junior- en seniorleden. De training is vrijblijvend en je bent niet verplicht om aan toernooien deel te nemen. Aangezien deze training redelijk intensief is, adviseren wij de ouders van jeugdleden even met de leraren te overleggen als hun zoon/dochter wilt deelnemen.

 

Toernooien

Op zaterdag 14 oktober wordt The Battle of The Lowlands gehouden in Almere. Dit toernooi is toegankelijk voor jeugd-, junior- en seniorleden. Wij zijn voornemens om met een grote groep aan dit toernooi deel te nemen. Als je wilt meedoen, laat het ons dan weten!