Evenementen in de komende periode

Geplaatst op 27-11-2022.

Examens

Op zaterdag 26 november werd bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan in Houten een kubgraadexamen afgenomen. Er was een examen voor de jeugdleden en voor de junioren/seniorengroep. Wij feliciteren de deelnemers met hun nieuwe graduatie!

Op zaterdag 10 december staat in Nieuwegein een dangraadexamen gepland. Jashwant Jahkrie en Louis Rours zullen dan opgaan voor hun 1e dangraad. Wij wensen hen succes met de voorbereidingen!

Toernooien

De afgelopen periode heeft Taekwon-Do Academie Namu Kwan deelgenomen aan twee toernooien. Op 25 september waren wij in Sint Oedenrode voor de Fuji Mae Kids Cup 2022 en op 29 oktober zijn wij afgereisd naar Almere voor The Battle of the Lowlands. Op beide toernooien hebben wij mooie resultaten geboekt.

In januari en februari staan volgende toernooien gepland. Op zaterdag 7 januari wordt in Nieuwegein door CB19NL het Oliebollen toernooi georganiseerd. Dit is een laagdrempelig toernooi dat geschikt is voor al onze leden. Wij zijn van plan om hier met een grote delegatie naartoe te gaan. Op zaterdag 11 februari wordt in Pijnacker het SSTK toernooi georganiseerd. Ook dit toernooi is laagdrempelig en geschikt voor jeugdleden en leden met weinig toernooi ervaring.

 

CB19NL

Wij zullen de komende maanden ook veel samenwerken met de andere CB19NL clubs. Naast het Oliebollen toernooi in januari, organiseert CB19NL op zaterdag 18 februari in Rotterdam een gezamenlijke training. Op zondag 19 maart wordt er een gezamenlijke training georganiseerd in Amsterdam. Tevens zullen wij voor de deelname aan toernooien ook weer samenwerken met de bevriende clubs. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar waar nodig ondersteunen.

Gastlessen

Op 18 november gaf Bo Rook een gastles bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan in Houten. Wij zijn van plan om in januari of februari een volgende gastles te plannen. Die training zal gericht zijn op het onderdeel Sparring. Wie die gastles komt geven, wordt later bekend gemaakt.