Gastles Bo Rook

Geplaatst op 19-11-2022.

Op vrijdag 18 november kwam Bo Rook naar Houten om een gastles te geven bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan. Bo beoefent Taekwon-Do al sinds haar zesde jaar. Zij traint bij Sportschool Tim Kool en is lid van het Nederlands Team van ITF Nederland. Bo neemt deel aan grote internationale wedstrijden en heeft zich gespecialiseerd in het onderdeel Tuls.

De gastles was verdeeld in twee delen. Het eerste uur was een training voor zowel jeugdleden als junioren en senioren. Het laatste half uur was een training speciaal voor de hoge banders (4e gup en hoger). Alle oefeningen waren erop gericht om de deelnemers te leren hoe ze hun Tuls kunnen verbeteren. Het was een leerzame les met veel oefeningen die onze deelnemers nog niet kenden.

De training van Bo Rook is de tweede gastles die het afgelopen jaar bij Taekwon-Do Academie Namu Kwan is gegeven. In juni kwam Sam Delrock naar Houten om een training in het onderdeel sparring te geven. Met deze gastlessen proberen wij zo goed mogelijk gebruik te maken van de kennis en kunde die beschikbaar is binnen ITF Nederland, de bond waar onze club bij is aangesloten. Wij hopen daarmee onze leden te inspireren en verder te helpen in hun ontwikkeling als taekwondoïn.