Medailleregen op Fuji Mae Kids Cup

Geplaatst op 01-11-2022.

Eerste toernooideelname ooit of niet, op zondag 25 september regende het medailles voor al onze jong(st)e leden op de Fuji Mae Kids Cup in Sint Oedenrode. Verspreid over maar liefst 12(!) velden vonden afwisselend partijen tuls, sparring en hoogtesprong plaats. Namu Kwan nam samen met Taekwon-Do Nieuwegein deel aan dit toernooi als team CB19NL.

Voor Valerie en James was het de eerste keer dat ze mee deden, maar dat was niet te zien. Valerie liep de saju’s heel strak en ging er met de eerste prijs Tuls vandoor en James had de tweede prijs Tuls gewonnen. Ook met het onderdeel sparring hebben onze leerlingen goed gepresteerd. Zo werd Kalle derde, werden Nick, Fender, Jasmine en Valerie tweede en Minh-Ly en Lara eerste op dit onderdeel. Daar waar Minh-Ly het voor elkaar kreeg om twee eerste prijzen in de wacht te slepen, was Lara toch wel de echte ster van de dag met drie eerste prijzen – namelijk ook nog voor hoogtesprong. Het soms lange wachten tot het aan de beurt zijn was dus erg goed beloond!

Al met al konden Louis, Marco en Natasja als coaches – en Bastiaan die als scheidsrechter ook wat van de partijtjes van onze leerlingen gezien heeft – niet anders dan trots zijn.