Verslag SSTK

Geplaatst op 21-04-2022.

Zaterdag 9 april heeft Taekwon-Do Academie Namu Kwan weer deelgenomen aan het SSTK Open in Pijnacker. De SSTK Open is een Taekwon-Do toernooi speciaal gericht op beginnende Taekwon-Doïn. We gingen vooral met jonge deelnemers naar dit toernooi toe. We hebben deelgenomen onder de vlag ‘CB19NL’. Dit is het samenwerkingsverband tussen onze club en een aantal bevriende clubs. Onze vijf deelnemers hebben in totaal 7 prijzen gewonnen! 

De dag begon als gewoonlijk met Tuls. Hier hebben we goed gepresteerd. Lara 3e plek, Quinten 2e plaats en Nick 2e plaats hebben een prijs gewonnen. Na de Tuls begon de Saju Challenge. Hier moeten deelnemers zo goed mogelijk hun Saju Tuls lopen. Helaas heeft niemand op dit onderdeel gewonnen.  
 
Als laatste kwam het sparren. Hier zaten Boris, Nick en Quinten alle drie bij elkaar in dezelfde poule. Nick had zich goed herpakt na de eerste wedstrijd verloren te hebben en dit resulteerde tot een 3de plaats. Quinten was door goede combinatie tussen trappen en stoten 2de geworden. Voor Minh-Ly was het een van haar eerste sparing wedstrijden op een toernooi.  Zij is 1ste geworden door een geweldige zijwaartse trap (Yop Chagi) op het hoofd van de tegenstander in de finale. Als laatste was Lara aan de beurt. Zij had ook mooie partijen gespard en is uiteindelijk 2de geworden. 
 
Boosabum Sebastiaan en Louis waren deze dag de coaches. Voor Louis was dit de eerste keer als coach. Hij vond het leuk en heeft veel geleerd. Boosabum Bastiaan vertegenwoordigde CB19NL als scheidsrechter. 

Uiteindelijk was het een leuk en leerzaam toernooi voor iedereen. Wij zijn zeer tevreden met alle behaalde prijzen. Op naar het volgende toernooi!