Verslag Flevocup

Geplaatst op 11-04-2022.

Harderwijk,  20 Maart 2022 – Het was weer zo ver de 8e Flevocup. Zondag 20 maart gingen we er weer naar de Flevocup. Dit toernooi is een geweldige ervaring als je wilt beginnen met wedstrijden, maar natuurlijk is het dat ook al heb je al wat toernooien gedaan. Dit jaar gingen we ervoor samen met CB19NL. In totaal hebben we dan ook 21 mooie bekers binnengehaald. Wat een prestatie! 

Daar waren we dan de 8e Flevocup! We hadden er allemaal zin in, de dag begon met tuls en hoogtesprong. Helaas zijn er geen prijzen gewonnen bij hoogtesprong, maar gelukkig ging het er bij de jeugd goed aan toe bij tuls. Zo heeft kalle 2e plaats te pakken gekregen, Quinten ook 2e, en Nick 1e. We gingen goed op weg! Daarna begon sparren het ging er spannend aan toe en het niveau lag hoog, maar gelukkig hebben we ook hier prijzen kunnen binnen slepen. Met Nick 3e, Quinten 1e, Louis 3e, Roald 2e en nog vele prijzen meer. Natuurlijk hebben we allemaal ons uiterste best gedaan, en dat kunnen we ook terugzien aan de prachtige herinneringen en prijzen zien we hebben gekregen. 

 

 Het was een leuke, gezellige en natuurlijk sportieve dag, met veel prijzen en met veel nieuwe kennis. We kijken allemaal uit naar de volgende toernooien, om nog meer van deze speciale dagen te maken, en weer ons uiterste best te doen.

Verslag van Roald die deelnemer was op het toernooi.