Aansluiting CB19NL

Geplaatst op 28-10-2021.

Houten – 28.11.2021 We zijn verheugd om te melden dat Taekwon-Do Academie Namu Kwan zich heeft aangesloten bij het collectief CB19NL. CB19NL is een collectief van vier Taekwon-Do clubs en is vooral gericht op samen trainen en veel van elkaar leren. Het betekent dat we ons voor wedstrijden gezamenlijk zullen inschrijven en als een team zullen deelnemen. We helpen elkaar met coachen en leveren samen de scheidsrechters. Daarnaast zal er voor ons wedstrijdteam een maandelijkse gemeenschappelijke training worden georganiseerd, gericht op toernooien. Lees hier meer over CB19NL!

Daarnaast zullen we ook samen evenementen gaan organiseren die toegankelijk zijn voor al onze leden. Eerstvolgend is bijvoorbeeld het Oliebollentoernooi!

 

Logo Team CB19NL