Nieuw seizoen, nieuwe trainingstijden

Geplaatst op 11-09-2021.

HOUTEN, 11.09.2021

De zomervakantie is alweer afgelopen. Daar waar een deel van onze leden lekker heeft uitgerust, bleef een aantal fanatiekelingen enthousiast door trainen – wat erg mooi om te zien was. Hoewel we al vanaf half augustus trainingen geven, is seizoen 2021-2022 voor Namu Kwan pas op dinsdag 31 augustus echt van start gegaan.

Evenals voorheen gaan we dit nieuwe seizoen weer met frisse moed tegemoet. Wat echter veranderd is ten opzichte van vorig seizoen zijn de trainingsdagen en -tijden. De training op de vrijdag blijft voor zowel de jeugd als de junioren/senioren hetzelfde, maar aankomend seizoen zullen beide groepen op de dinsdag voorlopig tegelijk trainen. Hierbij wordt de jeugdgroep – vanwege het grote aantal leerlingen en het minder grote aantal beschikbare leraren – opgesplitst in twee groepen die beiden een halfuur trainen.

Ook de wedstrijdtraining keert terug en wordt gegeven op de zondag, maar wat nieuw is is dat jeugdleden die geen lid van het wedstrijdteam zijn op de zondag een examengerichte training kunnen volgen. Voor junioren/senioren die geen lid van het wedstrijdteam zijn is het mogelijk om op de zondag vrij te trainen.

Op deze manier hopen we al onze leden voldoende ruimte en aandacht te bieden om ook dit jaar naar een betere versie van zichzelf te groeien!

 

Klik hier voor een overzicht van de trainingsdagen en -tijden en hier voor de link naar de PDF versie van onze nieuwe trainingskalender die een overzicht geeft van de verschillende trainingen, uitval vanwege schoolvakantie, de winterperiode en de (voorlopige) data van de kubgraadexamens.