Terug- en vooruitkijken

Geplaatst op 18-08-2020.

Terugkijken

Het seizoen 2019-2020 was voor ons als jonge club een mooi maar ook bewogen jaar. Het begon in de zomer van 2019 met de introductie van onze club door een presentatie in Roskam, in deze presentatie hebben we onze visie uiteen gezet: “Samen groeien naar de beste versie van jezelf”. Die visie betekent voor ons dat Taekwon-Do een divers middel is om jezelf te ontwikkelen, en dat we hier samen op een gezellige manier aan werken.

Er volgde maanden met mooie trainingen en een examen. Dit alles was soms best lastig voor zowel de leraren als leerlingen, er was namelijk veel nieuwe stof waar iedereen aan moest wennen. Hierop terugkijkende zijn we erg trots op de vooruitgang die iedereen in een relatief korte tijd gemaakt heeft.

Daarnaast hebben we weer meegedaan aan een aantal mooie toernooien. Onze deelnemers, zowel ervaren als onervaren deelnemers, hebben top gepresteerd en in sommige gevallen mooie prijzen binnengehaald. Ook heeft het grootste deel van onze leraren nu een scheidsrechterdiploma wat maakt dat we iedere keer met een groot team kunnen deelnemen.

Vanaf afgelopen Maart stond alles noodgedwongen even stil. Het dwong ons als leraren om creatief te zijn enĀ  we moesten onze trainingen online te geven. We zijn blij met hoe we dat gedaan hebben en waarderen zeer dat bijna iedereen ons in deze lastige periode trouw is gebleven.

 

Vooruitkijken

Hoe het nieuwe jaar er precies uit gaat zien is moeilijk te zeggen. In ieder geval hebben we weer veel mooie plannen: Een activiteitendag, gastlessen van wereldkampioenen, thematrainingen, examens en misschien zelf weer wedstrijden. Wij hebben er zin!

Boosabum Bas geeft een online training