Terugblik op ons geboortejaar

Geplaatst op 31-12-2019.

2019 was een mooi jaar voor Taekwon-Do Academie Namu Kwan. Sterker nog, het was het eerste jaar, het ‘geboortejaar’ van onze club in Houten. Maar ondanks dat we pas een halfjaartje bestaan, hebben we al behoorlijk veel opgebouwd, veel gedaan en zeker veel geleerd.

Het lijkt ons een mooi moment om nog eens terug te blikken op de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt en de evenementen die we hebben georganiseerd of waaraan we hebben deelgenomen, zoals de gastles van Lisanne Schoots, Taekwondoween, de O-ITS cursus van ITF Nederland en maar liefst vier toernooien. Hiervan vormde deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen in Delft en de prestaties die onze deelnemers daar geleverd hebben zeker een hoogtepunt. Een andere hoogtepunt waar we trots op mogen zijn, is de ontwikkeling van onze zelfverdediging, die we middels Hosin Sul oefeningen in de trainingen verbeteren.

Voor een wat uitgebreider overzicht van deze en nog meer gebeurtenissen ontvangen alle leden deze week een jaarverslag in hun mailbox.

Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie inzet en enthousiasme afgelopen halfjaar. Dat is waar we het voor doen, maar daar moet bij gezegd worden dat we zonder jullie niet zo’n mooie club hadden kunnen realiseren.

Voor 2020 hopen we en streven we naar nog meer ontwikkeling en groei van onze club en alle leden. Dat doen we uiteraard samen. Het is immers niet alleen ‘samen naar de beste versie van jezelf’ maar ook ‘samen naar de beste versie van Namu Kwan’!

 

Fijne jaarwisseling en graag tot vrijdag voor de “kick off” van 2020!