OLVB nieuwjaarsuitdeling

Geplaatst op 13-11-2019.

Afgelopen zaterdag 9 november waren Natasja Deshayes en Linda Golverdingen aanwezig bij de ‘najaarsuitdeling’ van de Onze Lieve Vrouw Broederschap (OLVB) in Houten. Deze stichting keert tweemaal per jaar geld uit aan organisaties en verenigingen die de ontwikkeling van Houtense jeugd tot 25 jaar op sportief, maatschappelijk of cultureel vlak stimuleren.

Aangezien het overgrote deel van de deelnemers van onze club jonger dan 25 jaar is, heeft Linda een inzending voor ons gedaan. Linda is als moeder van één van onze deelnemers zeer betrokken bij onze club. Naar aanleiding van deze inzending, waarin is uitgelegd dat wij een vechtsport club zijn die weerbaarheid en zelfverdediging hoog in het vaandel hebben staan, zijn we uitgenodigd om de ceremonie van de 20e najaarsuitdeling in restaurant De Roskam in Houten bij te wonen.

Daar werden Natasja en Linda afgelopen zaterdagochtend warm ontvangen. De ceremonie werd geopend door de voorzitter van de OLVB, die ons de rest van het bestuur voorstelde en de  geschiedenis van de stichting kort toelichtte. Na even in spanning te hebben gezeten, werd gelukkig duidelijk gemaakt dat alle aanwezige genomineerden een financiële bijdrage van de OLVB zouden ontvangen. Voor de nominatie van Taekwon-Do Academie Namu Kwan vertelde Natasja de menigte dat onze club nog maar zeer kort bestaat en qua financiën wel een steuntje in de rug kan gebruiken, o.a. voor uitbreiding van ons assortiment aan materialen, die nodig zijn voor de diverse lesmethodiek te we gebruiken om bij te dragen aan de individuele ontwikkeling van onze deelnemers op sportief én persoonlijk vlak.

De OLVB kon deze argumentatie zeker waarderen en heeft onze club €210,- toegekend. Dit geld kunnen wij gebruiken voor de aanschaf van trap- en stootkussens, zodat we niet alleen ons oefenmateriaal maar tevens ons lesaanbod kunnen uitbreiden. Hier zijn we erg dankbaar voor. Daarom willen we hierbij Linda Golverdingen bedanken voor de inzending voor onze club!

 

Lees hier het nieuwsbericht van de OLVB najaarsuitdeling dat in ’t Groentje geplaatst is.